RIPRAP™ TURVAKAIDE

Turvallisuutta, edullisuutta ja tehokkuutta

RIPRAP-TURVAKAIDE on markkinoiden uusin, turvallisuusnormit ja -asetukset täyttävä turvakaide. Turvakaide asennetaan suoraan RIPRAP-räystään rakenteeseen, mikä tekee asentamisesta helpon ja nopean. Turvakaide soveltuu asennettaviksi lähes kaikille alustoille, myös betoni- ja puupinnoille.

Käyttämällä RIPRAP-turvakaidetta saavutetaan laadullisesti markkinoiden paras lopputulos aika- ja rahansäästöstä puhumattakaan.

riprap_small3

Työmailla suuren suosion saanut RIPRAP-turvakaide on markkinoiden uusin merkittävästi työtehokkuutta lisäävä turvakaidejärjestelmä. RIPRAP-turvakaide asennetaan turvallisesti ja aikaa säästäen rakennuskohteen katolla. Koko järjestelmän asentaminen, purkaminen ja siirtäminen uuteen kohteeseen käy mutkattomasti ja sen voi aivan hyvin tehdä työmaan oma henkilökunta tai työn voi jättää asentajiemme huoleksi.

Turvakaiteen tolpat voi asentaa vaikkapa vain 2 metrin välein, jolloin koko kaiteesta tulee hyvin tukeva ja turvallinen. Valmiit kaiteet kestävät vähintään 1 kN väännön! Tolppien kiinnittämiseen ei tarvita hitsausta eikä nostokoriautoa, mikä merkitsee huomattavaa taloudellista säästöä.

Asiakkaamme voi tilata meiltä kokonaisen  turvakaidejärjestelmän varustettuna yrityksen omalla logolla ja mieluisilla väreillä.

Turvakaiteemme on testattu Turun Ammattikorkeakoulussa, jonka testeissä turvakaide saavutti vaadittavan turvallisuustason. Lue tästä testiraportti.