kimmoripatti_fb

Kimmo Ripatti

Toimitusjohtaja

Moi!

Peruskoulusta ammattikoulun kirvesmieskouluun ja seuraavaks kauppaoppilaitokseen opiskelemaan laskentamerkonomiksi.

Kauppaoppilaitoksen jälkeen oli tarkoitus pyrkiä kauppakorkeakouluun, mutta päätin että tulen vielä kesätöihin Ripattiin ja tämä oli vuonna 1992. Kesätyöt ovat edelleen jatkuneet. Eli vakituisesti ollut täällä töissä 26 vuotta ja sitä ennen kesät ja vapaa-aikana myös.

Aluksi olin peltimiehen opissa ja opettajana oli lähinnä Isämme Veikko ja sitten veljeni Timo. Opittuani minusta tuli peltimies. Sitten pikkuhiljaa nokkamies ja sitten lopulta työnjohtaja. Kun isämme Veikko oli halukas jäämään sivummalle, niin aloin johtamaan yritystä pikku hiljaa yhdessä Timon kanssa. Meillä oli ja on edelleen selkeä työnjako. Timo hoitaa kaikki käytännön asiat ja minä hoidan lähinnä yrityksen kaupalliset asiat.

Työt ovat muuttuneet tänä aikana voimakkaasti ja mielestäni positiivisesti, koska enää ei voi eikä kannata raaputtaa tilauksia tupakkiaskin kanteen vaan kaikki yrityksen asiat pyritään tekemään nykyaikaisin tavoin; Huolellisesti, luotettavasti ja kuitenkin aina asiakkaan palvelu etusijalla. 

Positiivista tässä omasta näkökulmasta on ollut se, että on voinut kehitellä uusia ideoita kuten Riprap, hyvät työkaverit ja asiakkaat.

Odotan tulevaisuudelta edelleen uusien ideoiden kehittämistä ja että pysyisi yhtä innostuneena tulemaan aina töihin 😊

Kimmo Ripatti