timo_kakkonen

Timo Kakkonen

Työnjohtaja , Rakennusliike Ripatin palveluksessa vuodesta 1998.

Olen ollut pitkään ystävä meidän toimitusjohtajan, Timo Ripatin kanssa ja aikoinaan ammattikoulusta päästyäni päätin sitten kysäistä olisiko heillä töitä tarjota.

Työura aukeni aluksi apumiehenä peltisepän hommissa josta sitten vuosien saatossa , tästä on nyt 20 vuotta , ollaan työnjohtotehtävissä ja vahvimmaksi osaamisalaksi onkin muodostunut RIPRAP- räystäät joiden suunnittelu alkoi vuosi kymmen sitten ja nyt RIPRAP:lla onkin jo EU patentti.

Työn tekeminen on mielestäni muuttunut paljon näiden 20 vuoden aikana, tietotekniikka tullut osaksi jokapäiväistä tekemistä, suurin osa ajasta kuuluu kuitenkin fyysisesti autossa istuen ajellen työmailla. Sosiaalisettaidot tässä työssä ovat melkein kaiken A ja O.

Lisäksi pidän työn hektisyydestä ja siitä että jokainen työmaakohde on erilainen, haasteita on mukavasti. Olen viihtynyt Ripatin palveluksessa, meillä on täällä mukava tiimi tekemässä hommia ja yhteen hiileen puhalletaan. Vapaa-aikani menee aika pitkälti valmennushommissa, tyttöjen jalkapallon merkeissä.

Tulevaisuuden näen valoisana ja RIPRAP:n maailman valloitus jatkuu.