timoripatti_fb

Timo Ripatti

Hallituksen puheenjohtaja

Päivän valon näin Helsingin kätilö-opistolla 1964.

Kesäduuniin menin 12 vuotta täytettyä ja tietysti isäni hommiin kesällä 1976. Opeteltiin raudan vääntöä ja hitsaamista räystäskourun koukuiksi yms. Siihen aikaan sai vielä mennä työmaille ilman kaikkia kortteja ja lupia eikä siellä myöskään kyselty turvavälineiden tai suojien perään.

Koulut kävin loppuun Helsingin Jakomäessä ja lukion jälkeen kävin Tikkurilan ammattikoulussa YO-pohjaisen talonrakentaja linjan. Se kesti puolitoista vuotta.

Jossain vaiheessa "nuoruuttani" olin yhden kesän töissä Luukin golfkentällä ja se onkin ainoa hetki, kun olen ollut "vieraalla" töissä. Silloin tuumasin etten ikinä aloita tyhmää peliä mimeltä GOLF. Golf oli hiukan eliittilaji siihen aikaan ja pelaajat ei ainakaan Luukissa työntekijöitä kunnioittanut, (muutaman pallon kropalla joutunut pysäyttämään ilman anteeksipyyntöjä). -91 teimme töitä Nurmijärven Golf kentän hallinnolle ja sieltä käteen jäi golfosake. Siinä aloin hiukan kokeilla eliitin tyhmää lajia ja siitä lähtien on pallon perässä kävelty. Koulujen jälkeen olen tehnyt erilaisia töitä isäni perustamassa firmassa hänen kanssaan ja parin muun työntekijän kanssa. Eli vuosia on kertynyt tämän firman eteen töitä tehdessä jonkin verran.

Timo Ripatti